Cuş cuş cu pui şi roşii



By Miha
• 1 piept de pui
• 150 g cus cus
• 100 g cascaval
• 1 rosie
• 2 catei usturoi
• sare si piper
• boia de ardei
• busuioc
Pieptul de pui il taiem felii. Il punem intr-o tigaie la prajit in cateva linguri de ulei de masline sau porumb. Cand incepe sa se rumeneasca punem usturoiul taiat in 4, sare, piper si boia de ardei, dupa gust.
Ungem un vas yena cu unt si presaram cu cus cus nefiert. Deasupra asezam feliile de piept rumenite, iar deasupra turnam o cana de apa fierbinte.

Acoperim carnea cu felii de rosie, saram si piperam dupa gust, presaram cu busuioc si dam la cuptor.

Dupa 15 minute, acoperim totul cu felii de cascaval si dam din nou la cuptor la foc potrivit, pana se topeste cascavalul si incepe sa se rumeneasca.


Delicios!

Cu drag,
GDC.

14 comentarii:

  1. Sa va fie de bine.
    Fu bun? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Crezi ca mai tin minte? E o reteta de...demult.E printre favoritele lui Dani.

    RăspundețiȘtergere
  3. vaaaaaaaai, imi ploua-n gura... arata suppppppppeeeeerrrrrrrr... stie Dani ce-i bun :p

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun de tot! De cand ma tot bate gandul
    sa fac cus cus, tocmai bine s-a nimerit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mmmm, ce bun. Eu am un cus cus mai mititel...cred ca merge oricum, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Vorbesti serios, DiAnais? Tu ma intrebi pe mine?
    Eu zic ca merge.Dar, pentru a da un verdict pertinent,fa o poza micului cus cus si trimite-mi-o pe email.
    Pentru reteta garantez!
    Multumesc pentru vizita. Cu drag, GDC.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, vorbesti de parca eu as fi mare specialista...cea ce nu e cazul :). Sunt doar o pasionata de bucatarie...la fel ca tine.
    Sunt prea lenesa acum sa-ti trimit poza cu cus-cus-ul dar vreau sa incerc reteta ta si o sa o pozez atunci. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. DiAnais, era o gluma. Cred ca ti-ai spus:"Ce e cu ea? Sa fac poza cus cus-ului?" Hi,hi! Nu esti lenesa, ci doar surprinsa de raspuns!
    Reteta e super buna. Fetita mea o adora! Si tace cand o mananca. Lucru rar la ea, ceea ce inseamna ca ii place mult!

    RăspundețiȘtergere
  9. Incercare - oare merge comentariul?
    Daca da, zic ca reteta pare excelenta! La mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  10. Suuuper! Ce mult ma bucur, Irina, ca ai reusit! Bisous!

    RăspundețiȘtergere
  11. arata tare bine papica asta.cu prima ocazie cand sunt singura acasa o incerc .o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  12. a venit primavara ! un martisor te asteapta la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  13. Iti doresc un 1 Martie fericit
    si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.

    RăspundețiȘtergere
  14. Va multumesc! In curind voi posta si eu martisorul meu de...criza!

    RăspundețiȘtergere