Cuş cuş cu pui şi roşii
By Miha
• 1 piept de pui
• 150 g cus cus
• 100 g cascaval
• 1 rosie
• 2 catei usturoi
• sare si piper
• boia de ardei
• busuioc
Pieptul de pui il taiem felii. Il punem intr-o tigaie la prajit in cateva linguri de ulei de masline sau porumb. Cand incepe sa se rumeneasca punem usturoiul taiat in 4, sare, piper si boia de ardei, dupa gust.
Ungem un vas yena cu unt si presaram cu cus cus nefiert. Deasupra asezam feliile de piept rumenite, iar deasupra turnam o cana de apa fierbinte.
Acoperim carnea cu felii de rosie, saram si piperam dupa gust, presaram cu busuioc si dam la cuptor.
Dupa 15 minute, acoperim totul cu felii de cascaval si dam din nou la cuptor la foc potrivit, pana se topeste cascavalul si incepe sa se rumeneasca.
Delicios!
Cu drag,
GDC.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sa va fie de bine.
RăspundețiȘtergereFu bun? :))
Crezi ca mai tin minte? E o reteta de...demult.E printre favoritele lui Dani.
RăspundețiȘtergerevaaaaaaaai, imi ploua-n gura... arata suppppppppeeeeerrrrrrrr... stie Dani ce-i bun :p
RăspundețiȘtergereBun de tot! De cand ma tot bate gandul
RăspundețiȘtergeresa fac cus cus, tocmai bine s-a nimerit!
Mmmm, ce bun. Eu am un cus cus mai mititel...cred ca merge oricum, nu?
RăspundețiȘtergereVorbesti serios, DiAnais? Tu ma intrebi pe mine?
RăspundețiȘtergereEu zic ca merge.Dar, pentru a da un verdict pertinent,fa o poza micului cus cus si trimite-mi-o pe email.
Pentru reteta garantez!
Multumesc pentru vizita. Cu drag, GDC.
Draga mea, vorbesti de parca eu as fi mare specialista...cea ce nu e cazul :). Sunt doar o pasionata de bucatarie...la fel ca tine.
RăspundețiȘtergereSunt prea lenesa acum sa-ti trimit poza cu cus-cus-ul dar vreau sa incerc reteta ta si o sa o pozez atunci. :)
DiAnais, era o gluma. Cred ca ti-ai spus:"Ce e cu ea? Sa fac poza cus cus-ului?" Hi,hi! Nu esti lenesa, ci doar surprinsa de raspuns!
RăspundețiȘtergereReteta e super buna. Fetita mea o adora! Si tace cand o mananca. Lucru rar la ea, ceea ce inseamna ca ii place mult!
Incercare - oare merge comentariul?
RăspundețiȘtergereDaca da, zic ca reteta pare excelenta! La mai multe!
Suuuper! Ce mult ma bucur, Irina, ca ai reusit! Bisous!
RăspundețiȘtergerearata tare bine papica asta.cu prima ocazie cand sunt singura acasa o incerc .o zi buna
RăspundețiȘtergerea venit primavara ! un martisor te asteapta la mine pe blog
RăspundețiȘtergereIti doresc un 1 Martie fericit
RăspundețiȘtergeresi o primavara care sa iti infloreasca intregul an.
Va multumesc! In curind voi posta si eu martisorul meu de...criza!
RăspundețiȘtergere