Spaghetti cu piept de pui


>

Ingrediente:
- spaghetti(de preferat din grau dur), cat doriti:jumatate sau un pachet intreg
- suc de rosii (200 ml) sau
- o ceapa, un ardei gras mic sau un gogosar rosu, un morcov
- 2 bucati piept pui
- o capatana usturoi
- condimente: oregano, busuioc, menta, cimbru, rozmarin, sare
- masline,
- patrunjel
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
In paralel se taie ceapa, ardeiul, morcovul. Pieptul de pui il taiem in feliute mai mici, putem si cubulete de 4 cm, il condimentam cu sare, cimbru, rozmarin, si le punem la calit, in ulei de masline pe ambele parti, 10 minute. Adaugam 200 g suc rosii, usturoiul maruntit, celelalte condimente, maslinele, lasam sa mai fiarba 10 minute si gata. Punem pe un platou si savuram, alaturi de mult patrunjel. E ceva simplu si delicios, foarte aromat!

Pofta buna!va ureaza GDC








4 comentarii: